Cart Total Items (0)

Košarica

Adresa

Športska dvorana Gradski vrt
Ul. Kneza Trpimira 23
31000 Osijek

Radno vrijeme

SRI/ČET/NED: 10 - 20 sati
PET/SUB: 10 - 21 sat

Kontakt

Antonijela Bonačić, HGK-ZNK
01 456 1682
abonacic@hgk.hr
pfk@pfk.hr

O lokaciji

Panonski festival knjige održava se u dvorani Gradski vrt, u sklopu sportsko-rekreacijskog kompleksa koji je svojim vanjskim i unutarnjim oblikovanjem, postao novi urbani znak grada Osijeka.

Pristupni trg s glavnim stubištem na sjevernoj strani dvorane te vodena ploha i spiralna skulptura - fontana fokusiraju događanja središnjeg dijela cijelog športskog kompleksa. Prostor između stadiona i dvorane – aleja športaša - svojim urbano-parkovnim oblikovanjem nadovezuje se na glavni pristupni trg te kao suvremeni i aktivan javni gradski prostor pruža različite mogućnosti odmora, druženja, boravka i rekreacije svim građanima Osijeka.

Promocije i razgovori s autorima održavaju se na glavnoj pozornici koja se zajedno sa sajamskim dijelom nalazi u velikoj dvorani, dok se dječji program provodi u tzv. Dječjem kutku (ping-pong dvorana) te u konferencijskoj dvorani na 1. katu.  

image

Kako doći na PFK?

01

Osobnim prijevozom

Osobnim prijevozom moguće je doći iz svih smjerova Osijeka i šire. Pozdravljamo upotrebu zelenih prijevoznih sredstava - bicikala, romobila i rola svih vrsta.  

02

Javnim prijevozom

Ako se odlučite na javni prijevoz kao opciju, na raspolaganju imate samo autobusne linije koje prometuju u blizini. Koje su to, saznajte na planu linija Gradskog prijevoza putnika Osijek na čijim stranicama možete provjeriti i vozni red autobusa.  

03

Pješice

I to je moguće! Ali preporuka je - samo za one izdržljive i u dobroj kondiciji. Treba ipak ostaviti nešto energije za obilazak štandova nakladnika i pregledavanje ponude knjiga. Jer, toga ima napretek! 

Gdje parkirati?

Športsko-rekreacijski centar Gradski vrt obiluje službenim mjestima za parkiranje ispred ulaza u sami objekt.

Preporuka je izbjegavati parkiranje na nedopuštenim mjestima.

Kućni ljubimci

Nisu dozvoljeni! 

 

Plaćanje

Velika većina izlagača uz gotovinsko ima i mogućnost kartičnog paćanja.

Tlocrtni raspored izlagača

Kliknite na sliku za veći format i/ili preuzimanje.

Popis izlagača

X