Cart Total Items (0)

Košarica

Program drugog Panonskog festivala knjige koji se od 22. do 26. svibnja održava u Športskoj dvorani gradski vrt u Osijeku obećava istinski praznik knjige i čitanja i donosi uistinu bogat program za djecu i mlade.

Osim promocija novih knjiga u glavnoj dvorani, sadržaji za djecu i mlade održavat će se u i Dječjoj dvorani odmah pored glavne dvorane i Predavaonici 1. na prvom katu objekta. Posebna pažnja i kroz ovogodišnji program posvetit će se djeci i mladima koji će uz ponudu naslova namijenjenu njima, uživati u brojnim raznovrsnim literarnim, kreativnim, dramskim ili STEM radionicama. Između ostalih svoja djela predstavit će i Marko Jovanovac, Slavko Sobin, Zoran Vakula, Svjetlan Junaković – radionice će voditi djelatnici i djelatnice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, predstavnici Školske knjige, Mozaik knjige, izdavačke kuće Profil Klett… Tu su i predstava Ježeva kućica u izvedbi kazališta Tvornica lutaka te projekcija filma za djecu i mlade Uzbuna na Zelenom vrhu koji je nastao prema romanu Ivana Kušana.

Napominjemo kako su za pojedine radionice potrebne prijave koje su dostupne na mrežnim stranicama Festivala. Klikom na program za koji ste zainteresirani otvara se sučelje u kojem možete prijaviti pojedinačna sudjelovanja ili grupna, organizirana kao škola ili vrtić.

Ulaz na festival je besplatan, a radno vrijeme je od 10 do 20 sati u srijedu, četvrtak i nedjelju dok je u petak i subotu od 10 do 21 sat.

Programske vizuale preumite ovdje.

 

 

 


Kontakt:

Srđan Lukačević
PFK PR 
095 900 5185
press@pfk.hr
osa.osijek@gmail.com

 

X